Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Altijd maar druk!

Het lijkt wel de trend van dit moment. Wie ik ook spreek, iedereen heeft het: druk, druk, druk. Het klinkt ook wel interessant natuurlijk, want als je het druk hebt dan gaan de zaken goed toch?

Of is dat ‘druk, druk, druk’ een teken dat je het lastig vindt om je werkzaamheden te organiseren en plannen?

Veel werk

Regelmatig komen we dit tegen bij onze eigen klanten. Neem bijvoorbeeld de jonge creatieve ondernemer. Hij is ontzettend enthousiast, heeft heel veel ideeën in zijn hoofd van wat hij wil en weet dit ook nog om te zetten in werkelijkheid. Mooi om te zien hoe al zijn dromen uitkomen en hij alles kan doen wat hij zo graag doet. 

De andere kant is wel dat hij hele lange dagen maakt en regelmatig te laat op afspraken verschijnt, dubbele afspraken maakt of de afspraak zelfs helemaal vergeet. En dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Tijd is kostbaar en wil je graag goed inzetten. Service2Office heeft deze ondernemer gecoacht op het gebied van organiseren en plannen. Inmiddels heeft hij goedlopende bedrijven, met diverse werknemers die onder andere zijn agenda beheren. Hij heeft het nog steeds druk, maar er zit nu wel meer structuur in.

Weinig tijd

Een andere klant heeft een grondwerkersbedrijf en zij willen graag hun website en huisstijl aanpassen aan vernieuwingen en groei binnen hun bedrijf. Een afspraak maken is altijd zoeken naar een geschikt moment. Tussen privé, aansturen medewerkers en administratie is er nauwelijks tijd voor een afspraak. Laat staan voor de werkzaamheden die hieraan voorafgaan en die uit de afspraak zullen volgen.

In dat geval kijken wij graag met de klant naar de mogelijkheden die er wel zijn. Wat kunnen wij al voorbereiden of de klant uit handen nemen, zodat we zo effectief mogelijk met elkaar te werk gaan? Waar mogelijk ontlasten en ondersteunen we hierin en we zoeken de balans tussen stimuleren en

Een planning werkt alleen wanneer hij past bij jou én jouw ritme

Als er iets belangrijk is om te onthouden, dan is het wel: geen een klant is hetzelfde! En een planning uit het boekje werkt dus niet voor iedereen. Met die kennis en ervaring hebben wij een workshop ontwikkeld die wel aansluit bij je persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden op het gebied van organiseren en plannen. En met de titel van die workshops sluiten we graag dit blog af: Tijd is niet te managen, hoe je er mee omgaat wel!

P.S. Wil jij tips waarmee je direct aan de slag kunt? Waarmee je planning aansluit bij jou en jouw ritme? Volg dan onze blogs.