Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

De boekhouding is voor veel ondernemers niet het eerste waar ze blij van worden. Door te weinig kennis of tijd stellen ze de boekhouding en andere administratie steeds maar uit. 

Iemand ervoor in dienst nemen is meestal ook geen optie. Zeker in veel kleinere ondernemingen is de omvang van het werk daarvoor te klein. Herken je dat, dan is het wellicht een goed idee om je boekhouding aan Groeikompas uit te besteden. Want hoe je het ook wendt of keert, de belastingdienst verplicht je wel om een boekhouding te voeren die aan vastgestelde regels voldoet.

Overzicht en inzicht

Los van de regels van de belastingdienst geeft een betrouwbare boekhouding en administratie je inzicht in je financiën. Je krijgt een beter overzicht van je uitgaven. Daardoor kun je op tijd ingrijpen als het wat minder gaat met je bedrijf. Of juist gaan investeren als het goed gaat. Zo kun je je onderneming de juiste kant op sturen.

Tijdsbesparing

Een groot voordeel van het uitbesteden van je boekhouding is ook dat het gewoon veel tijd scheelt. Die tijd kun je besteden aan het daadwerkelijk runnen van je bedrijf. Aan het vinden van klanten, het maken van plannen en het nadenken over nieuwe mogelijkheden.

De boekhouding uitbesteden

Bij Groeikompas werken mensen voor wie boekhouden dagelijks werk is. Zij kennen de regels als hun broekzak. Besteed je je boekhouding aan ons uit, dan kun je ervan op aan dat alles goed wordt ingevuld. Wij kunnen onder meer de volgende werkzaamheden voor je uitvoeren:

  • Verwerken van inkomsten en uitgaven
  • Inkoopfacturen controleren en verwerken
  • Uitgaande facturen opmaken en verzenden
  • Bankafschriften controleren en verwerken
  • Memoboekingen en journaalposten maken

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je informeren door één van onze medewerkers. Bel met 085 732 55 33 of stuur een mail naar Suzan Wijnbergen.