27 oktober 2023

Dilemmaspel voor vertrouwenspersonen

Doe mee met ons Dilemmaspel voor Vertrouwenspersonen op 27 oktober 2023, van 09:30 tot 12:30 uur, en ontwikkel praktische vaardigheden om ethische uitdagingen aan te pakken!

Speciaal ontworpen voor gedreven vertrouwenspersonen die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en tools om morele dilemma’s te herkennen en effectief mee om te gaan.

Ontdek hoe je een veilige en ethische omgeving kunt creƫren waarin medewerkers zich vertrouwd voelen om zorgen te delen en morele kwesties te bespreken.

Leer openhartig te reflecteren op complexe situaties en maak weloverwogen beslissingen om anderen te ondersteunen bij ethische uitdagingen.

Versterk jouw rol als vertrouwenspersoon en draag bij aan een positieve werkomgeving waarin integriteit en welzijn centraal staan.

Reserveer nu jouw plek en neem deel aan dit waardevolle Dilemmaspel op 27 oktober! Voor slechts 35 euro per persoon, krijg je de kans om jouw vaardigheden als vertrouwenspersoon te versterken en een positieve impact te hebben op het welzijn van medewerkers. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw belangrijke rol als vertrouwenspersoon te ondersteunen bij het omgaan met ethische dilemma’s en het bevorderen van een gezonde werkcultuur!

Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren via office@groeikompas.nl