Groeikompas op de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland – 15 november 2023

Welkom bij Groeikompas! We zijn enthousiast om aan te kondigen dat wij deelnemen aan de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland op 15 november 2023 in de Evenementenhal Gorinchem. Deze beurs is een uitgelezen kans voor ons om onze expertise en diensten te delen met een breed publiek van MKB-bedrijven, overheden, en andere organisaties die streven naar een gezonde en vitale werkomgeving.

Waarom deze beurs belangrijk is voor Groeikompas

Als experts in het begeleiden van MKB-bedrijven, zien wij de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland als een perfecte gelegenheid om onze missie – het tot bloei brengen van MKB-bedrijven op een manier die klopt – in de praktijk te brengen. De beurs biedt ons een platform om kennis te delen en te netwerken met professionals die onze passie voor vitaliteit en gezondheid delen.

Wat biedt Groeikompas op de beurs?

Bij Groeikompas richten we ons op het verbeteren van mentale gezondheid en weerbaarheid binnen organisaties. We introduceren onze innovatieve Stress Ervaringstool (SET) en Emotional Freedom Techniques (EFT), die effectief zijn bij het aanpakken van stress, angsten en zelfs overgewicht. Deze tools zijn cruciaal voor het voorkomen van uitval door stress of burn-out en helpen bij het identificeren van knelpunten binnen een organisatie.

  1. Mentale gezondheid: Bij Groeikompas begrijpen we hoe belangrijk de mentale gezondheid van werknemers is voor het succes van een bedrijf. Onze expertise en ervaring op dit gebied zijn direct relevant voor de bezoekers van de beurs, die op zoek zijn naar manieren om het welzijn van hun medewerkers te verbeteren.
  2. Vitaliteitsprogramma’s: Wij ontwikkelen programma’s die niet alleen de fysieke, maar ook de mentale vitaliteit van medewerkers verhogen. Deze programma’s zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke organisatie, wat ze bijzonder effectief maakt.
  3. Een veilige en gezonde werkplek: Een goede werkplek draagt bij aan zowel de fysieke als mentale gezondheid van werknemers. Onze kennis op dit gebied is van grote waarde voor de deelnemers van de beurs, die vaak op zoek zijn naar praktische oplossingen voor een gezondere werkomgeving.

Ontmoet Groeikompas

Suzan Wijnbergen zal aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Ze deelt graag haar ervaringen en inzichten met jou, en is benieuwd naar jouw verhalen en uitdagingen.

Een uitnodiging voor interactie en groei

Wij nodigen je van harte uit om ons te bezoeken tijdens de Vakbeurs Gezond & Vitaal Nederland. Dit is niet alleen een kans om kennis te maken met ons en onze diensten, maar ook om te netwerken met gelijkgestemden en inspiratie op te doen voor je eigen organisatie.

Tot slot, vergeet niet om ons te volgen op sociale media voor updates over onze deelname aan de beurs en andere evenementen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een gezonde en vitale toekomst voor jouw bedrijf!

Team Groeikompas