Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Officemanagement

Ben je veel tijd kwijt aan het regelen van praktische bedrijfszaken? Groeikompas biedt je ondersteuning in de breedte van je bedrijf. We helpen je met alle voorkomende taken. Dat zie je terug in je agenda.

Niets meer vergeten

Wij nemen de tijdrovende klussen uit handen. Offertes maken en nabellen, administratie up to date houden, allerlei to-do taken snel oppakken. Wij houden hiervan. Wij zorgen ervoor dat jij geen klant meer vergeet.

 

Inzicht

Door het werk achter de schermen uit te besteden aan Groeikompas, kun jij alle aandacht geven aan de grote lijnen. Dat geeft rust en ruimte voor andere zaken.

 

Hoe

Je kunt onze secretariële en administratieve helden op locatie laten werken. We pakken deze taken ook op vanuit ons kantoor in Breda. Onze specialisten zijn er voor je op zowel adviserend als uitvoerend niveau.

 

  1. Ondersteunen op administratief en boekhoudkundig gebied
  2. Inzetten voor customer service en helpdesk
  3. Oppakken van facilitaire en organisatorische zaken
  4. Uitvoeren van secretariële en communicatieve taken
  5. Bijhouden van social media, website en nieuwsbrief
  6. Zorgen voor adequate opvolging van bijvoorbeeld offertes en sollicitatiegesprekken
  7. Plannen en organiseren van alle secretariaatswerkzaamheden
  8. Zien waar werk ligt
  9. Helpen van medewerkers met dagelijkse werkzaamheden

Relatiemanagement

Goede relaties brengen je verder. Het is het fundament van je bedrijf. Brengt je bij de vraag: wat is een goede relatie? En hoe kom je eraan? En wat als je gaat groeien, welke klanten passen in dat plaatje. Dat soort vragen, daar helpen we je mee.

Inzicht

We denken mee hoe jouw ideale klant eruit ziet. Dit ideaal beeld bestaat uit verschillende waarden die passen bij jou. Als Groeikompas zijn we er om het beste in jou naar boven te halen zodat jij die klanten krijgt die bij je passen.

 

Hoe

Met onze waardepropositie en klantprofiel bijvoorbeeld. We nemen door hoe dit voor jou werkt. Dat is de basis om zo heel duidelijk te krijgen waar jij jouw klanten overtuigt van jouw toegevoegde waarde. De vervolgstappen nemen we met het businessmodel, waardepropositie of het empathiemodel. Dat maakt het gemakkelijk voor je.

 

Daarna

Zodra we een goed beeld hebben van jouw ideale klant, pakken we door met bijvoorbeeld telemarketing, netwerktips en het maken en implementeren van de hoe een relatie klant wordt. Alles doen voor groei: dat begint bij Groeikompas.

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Suzan Wijnbergen of Ineke Lint voor meer informatie.