Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Officemanagement: Ben je veel tijd kwijt aan het regelen van praktische bedrijfszaken? Groeikompas biedt je ondersteuning in de breedte van je bedrijf. We helpen je met alle voorkomende taken. Dat zie je terug in je agenda.

Niets meer vergeten

Wij nemen de tijdrovende klussen uit handen. Offertes maken en nabellen, administratie up to date houden, allerlei to-do taken snel oppakken. Wij houden hiervan. Wij zorgen ervoor dat jij geen klant meer vergeet.

 

Inzicht

Door het werk achter de schermen uit te besteden aan Groeikompas, kun jij alle aandacht geven aan de grote lijnen. Dat geeft rust en ruimte voor andere zaken.

 

Hoe

Je kunt onze secretariële en administratieve helden op locatie laten werken. We pakken deze taken ook op vanuit ons kantoor in Breda. Onze specialisten zijn er voor je op zowel adviserend als uitvoerend niveau.

 

 1. Ondersteunen op administratief en boekhoudkundig gebied
 2. Inzetten voor customer service en helpdesk
 3. Oppakken van facilitaire en organisatorische zaken
 4. Uitvoeren van secretariële en communicatieve taken
 5. Bijhouden van social media, website en nieuwsbrief
 6. Zorgen voor adequate opvolging van bijvoorbeeld offertes en sollicitatiegesprekken
 7. Plannen en organiseren van alle secretariaatswerkzaamheden
 8. Zien waar werk ligt
 9. Helpen van medewerkers met dagelijkse werkzaamheden

Managementondersteuning: Bij Groeikompas werken mensen met ruime ervaring in management – support. Zij kunnen tijdrovende zaken overnemen en die professioneel en snel voor je uitvoeren.

Wil je geen afspraak meer vergeten of veel tijd en energie kwijt zijn aan het regelen van allerlei secretariaatswerkzaamheden? Wij kunnen je breed ondersteunen. Zowel bij jou op locatie als vanuit onze eigen vestiging in Breda. Doe een beroep op onze secretariële en administratieve ondersteuners. Zowel op adviserend als uitvoerend niveau kunnen ze onder andere de volgende taken op zich nemen:

 • Werkzaamheden coördineren
 • Administratief ondersteunen
 • Secretarieel ondersteunen
 • Facilitaire zaken coördineren
 • Fungeren als aanspreekpunt

Tekst opstellen en redigeren: Een zakelijke brief, een creatieve verkooptekst of een webtekst die aanspreekt en goed scoort in Google zijn heel verschillende dingen. Bovendien wil je duidelijke taal en geen taalfouten. Kortom: teksten schrijven is vaak een tijdrovende klus. Besteed het opstellen of redigeren van teksten daarom uit aan Groeikompas. Onze medewerkers schrijven elk soort tekst voor je. Passend bij jouw bedrijf, afgestemd op jouw doelgroep en natuurlijk foutloos.

Je kunt ons onder andere inschakelen voor het schrijven, controleren en redigeren van:

 • Deskundige rapportages
 • Offertes en voorstellen
 • Trainingsmateriaal
 • E-mails en e-mailnieuwsbrieven
 • Websiteteksten en blogs

Meer informatie
Het opstellen van teksten vraagt altijd om goed overleg en duidelijke informatie. Je wilt dat de boodschap die je hebt helder wordt gecommuniceerd op een manier die past bij je bedrijf. Ook moet de boodschap goed op je doelgroep worden afgestemd. Zorgvuldigheid is soms van cruciaal belang. Bijvoorbeeld bij het invullen van rapportages. Daarom voeren wij altijd een of meer voorbereidende gesprekken met je en vragen om duidelijke inhoudelijke input.

De boekhouding is voor veel ondernemers niet het eerste waar ze blij van worden. Door te weinig kennis of tijd stellen ze de boekhouding en andere administratie steeds maar uit. 

Iemand ervoor in dienst nemen is meestal ook geen optie. Zeker in veel kleinere ondernemingen is de omvang van het werk daarvoor te klein. Herken je dat, dan is het wellicht een goed idee om je boekhouding aan Groeikompas uit te besteden. Want hoe je het ook wendt of keert, de belastingdienst verplicht je wel om een boekhouding te voeren die aan vastgestelde regels voldoet.

Overzicht en inzicht

Los van de regels van de belastingdienst geeft een betrouwbare boekhouding en administratie je inzicht in je financiën. Je krijgt een beter overzicht van je uitgaven. Daardoor kun je op tijd ingrijpen als het wat minder gaat met je bedrijf. Of juist gaan investeren als het goed gaat. Zo kun je je onderneming de juiste kant op sturen.

Online marketing: Teksten schrijven voor internet vraagt om een andere aanpak dan teksten schrijven om af te drukken op papier. Strategisch gebruikte zoekwoorden en links zijn van groot belang in elke tekst voor internet. Ook speelt ondersteunend beeldmateriaal een hele grote rol.

Webteksten schrijven en redigeren
Voor de meeste webteksten is een korte en bondige schrijfstijl heel belangrijk. Maar ook op de indeling komt het aan. Staat je belangrijkste boodschap op de juiste plaats? Is de tekst scanbaar en geschikt voor allerlei beeldschermformaten?
En dan nog ben je er niet. Want wat is je doel? Hoog scoren in Google of een website als online visitekaartje? En hoe prikkel je de lezer om in actie te komen? Bijvoorbeeld om een aankoop te doen of zich aan te melden voor een testproduct?
Teksten schrijven voor online gebruik is een kunst apart. Die kunst verstaat Groeikompas.

Onder de naam contactservice bieden wij een aantal praktische diensten aan om je  te ondersteunen. De service is speciaal bedoeld voor ondernemers die permanent of tijdelijk extra handen kunnen gebruiken op het gebied van chat of mail. De professionele medewerkers van Groeikompas voeren de taken deskundig en met zorg voor je uit. Bij jou op locatie of vanuit ons kantoor in Breda en altijd passend bij jouw bedrijf.

Chatten

Heb je een chatfunctie op je website dan reageren onze medewerkers direct op de binnenkomende vragen en berichten. Zo ben je ook via de chat altijd bereikbaar voor je klanten.

E-mail

Het bijhouden en tijdig opvolgen van binnenkomende e-mailberichten is vaak een tijdrovende klus. Onze medewerkers helpen je met het bijhouden, inrichten en opruimen van je mailbox.

Alle diensten onder contactservice kunnen wij helemaal op maat leveren. Van afspraken over de tijdstippen waarop je bepaalde ondersteuning nodig hebt tot de manier waarop je wilt dat wij met je klanten communiceren.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met Suzan Wijnbergen of Ineke Lint voor meer informatie.