Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Ondernemersbegeleiding: waar zit voor jou groei?

 

Vaak zijn het zelfstandige professionals die meer willen. Meer groei, meer omzet, meer mensen. De focus ligt op wat jou jou maakt en hoe je dit voor de lange termijn inzet.

Of je bent ondernemer of directeur en je wilt voor jezelf groeien op bepaalde vlakken. Bij Groeikompas helpen wij je ook met deze groeiwens.

 

Aandacht voor jezelf

Als ondernemer ben je versmolten met je bedrijf. Maar op een bepaald moment gaat er iets knagen. Dat is de start om in actie te komen. In ons gesprekken zoomen wij in op je drijfveren en op wat je tegenhoudt. We kijken naar de soorten klanten en of je aanbod past bij de vraag van de klant.

 

Hoe

We helpen je op een manier die bij je past en je raakt. We reiken je handvatten aan en we zetten ook mooie methoden in die jouw helpen om meer inzicht te krijgen. In de zaken die goed gaan en waar verbetering zit.

Als directeur in het MKB of als zelfstandig professional ben jij het bedrijf.

Maar moet je alles zelf doen? Zaken die buiten je corebusiness vallen, kosten veel energie. Groeikompas neemt die zaken graag van je over. Zo zijn we de flexibele schil van je bedrijf op de momenten dat je ons nodig hebt.   

En je kunt weer door

 

Is jouw week te kort en je to- dolijst te lang?

We kijken met je mee waar de grootste werkdruk ligt. En hoe we je het beste kunnen helpen, zoals met het onderscheid maken tussen belangrijk en spoed. Daarmee zorgen we ervoor dat jij rust in het bedrijf en in het hoofd behoudt.

Doe waar je energie van krijgt

Groeien uit ambitie of uit noodzaak?

Neem je de tijd om je groei te visualiseren en er plannen voor te maken? Of hol je hard om alles bij te houden en ben je ineens een maatje groter. We ondersteunen je bij elke soort groei. Zolang jij doet waar je goed in bent, floreert je bedrijf.

Vergeet niet te genieten

Kom op ondernemer! Word die betere versie van jezelf!

Pak de telefoon of stuur een mail naar ons. Voordat je het weet zit je (weer) in de flow die groei heet.