Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

GROEI

Groei zit niet voor niets in onze naam besloten.

Je wilt je onderneming laten groeien. Dat geeft voldoening en ondernemersgeluk. Het schept bovendien weer nieuwe mogelijkheden. Maar groei vraagt ook om een doordachte aanpak. Groeikompas kan je daarbij volledig ondersteunen. Groei zit niet voor niets in onze naam besloten.

Wat is groei eigenlijk? Meer omzet, meer mensen, meer klanten, effectief werken, snijden of schrappen? Steeds heeft groei een ander gezicht. Wij werken dagelijks aan de groei van bedrijven. Met een schat aan ervaring en een groot aantal diensten kunnen wij jou daarbij helpen. Dat kan op onderdelen, van boekhouding tot het uitrollen van een marketingcampagne. Dat kan ook door meer algemeen gerichte diensten als organisatiebegeleiding en projectmanagement. Maar onze meerwaarde zit hem vooral in het totaalpakket.

Wij starten elk traject met een grondige voorbereiding waarin we samen met jou gaan kijken wat er nodig is als je meer klanten wilt gaan werven. Potentiële klanten benaderen heeft namelijk pas zin als je weet wie je doelgroep is. Ook moet helder zijn of je doelgroep daadwerkelijk behoefte heeft aan jouw product of dienst. Dat moet je grondig uitgezocht hebben. Pas als je over die dingen zekerheid hebt weet je wie je kunt benaderen en je hebt een duidelijk verhaal over iets waarvan je weet dat er behoefte aan is.

In de voorbereiding kijken we ook naar andere zaken. Zodra je start met klantenwerving moet je de nieuwe leads ook kunnen opvolgen. En er is informatiemateriaal nodig. Wordt iemand daadwerkelijk klant, dan heb je voldoende capaciteit nodig om nieuwe opdrachten ook op tijd uit te voeren. Wellicht moet je daar personeel voor aannemen. Kortom, wij gaan op zoek naar de vraag achter jouw vraag. We zijn kritisch en gaan pas aan de slag als het gehele voortraject op orde is.

Wil je meer weten over onze begeleiding?
Kijk bij de tools die wij inzetten om te achterhalen
wat je nodig hebt om te groeien en hoe wij daarbij aansluiten.