Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Teksten schrijven voor internet vraagt om een andere aanpak dan teksten schrijven om af te drukken op papier. Strategisch gebruikte zoekwoorden en links zijn van groot belang in elke tekst voor internet. Ook speelt ondersteunend beeldmateriaal een hele grote rol.

Webteksten schrijven en redigeren
Voor de meeste webteksten is een korte en bondige schrijfstijl heel belangrijk. Maar ook op de indeling komt het aan. Staat je belangrijkste boodschap op de juiste plaats? Is de tekst scanbaar en geschikt voor allerlei beeldschermformaten?
En dan nog ben je er niet. Want wat is je doel? Hoog scoren in Google of een website als online visitekaartje? En hoe prikkel je de lezer om in actie te komen? Bijvoorbeeld om een aankoop te doen of zich aan te melden voor een testproduct?
Teksten schrijven voor online gebruik is een kunst apart. Die kunst verstaat Groeikompas.

Groeikompas: voor al je teksten op internet en social media
Groeikompas kan je volledig ondersteunen bij het opstellen van alle soorten teksten voor internet en social media. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Webteksten opstellen, op elkaar afstemmen, controleren en redigeren
  • Blogs en nieuwsbrieven opstellen, inclusief de planning voor publicatie
  • Social media bijhouden, een contentplan maken en berichten publiceren

Bij deze dienst vragen we jou als klant om alle inhoudelijke informatie voor de teksten aan te leveren. Met die informatie gaan wij voor je aan de slag.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je dan informeren door één van onze medewerkers. Bel met 085 732 55 33 of stuur een mail naar Suzan Wijnbergen.