Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Organisatiemanagement:
Efficiënte oplossingen inzetten. 

Als je weet waar de bottleneck zit, dan is het zaak dit netjes en doeltreffend op te lossen. Dat is de ene keer gemakkelijker gezegd dan gedaan, een andere keer is het zo gefikst.

Een praktische aanpak

Als eerste analyseren we waar het probleem precies zit. En we brengen in kaart hoe een oplossing eruit ziet.

 

Mogelijkheden

Ons advies geeft je inzicht in mogelijkheden. En meer. Weet je, als we allebei een idee hebben, dan hebben we twee ideeën. Dat brengt je verder

 

Hoe

Tijdens onze eerste afspraak komt al veel aan bod. Misschien ben je dan al goed geholpen, misschien is meer nodig. Wij helpen met begeleiding, tools en workshops. En meer dan dat.

Organisatieadvies: Effectief knelpunten opsporen

Hoe klein of groot je bedrijf ook is, je loopt altijd tegen zaken aan die niet direct zorgen voor groei en omzet. Maar indirect merk je wel de gevolgen. Om dat goed in kaart te brengen, zijn we er voor je.

Groeikompas staat voor praktisch organisatieadvies. We staan klaar met hands-on begeleiding en goede adviezen. Dat is helder.

Een praktische aanpak

We helpen jou in eerste instantie met een goed gesprek. In het begin stellen we vooral veel vragen. Jouw antwoorden en overpeinzingen geven richting aan de juiste koers voor je bedrijf.

Knelpunt

Dit geeft je inzicht waar de knelpunten zitten. Door in te zoomen op een detail, gaat uiteindelijk het hele bedrijf weer in een prettig tempo draaien. Of andersom: eerst de grote lijnen en daarna de uitwerking van details- wat het beste bij je past.

Hoe

In onze eerste afspraak komt al veel aan de orde. Misschien ben je dan al goed geholpen, misschien is meer nodig. Wij helpen met begeleiding, tools en workshops.

Bij organisatieadvies maken we gebruik van diverse tools en workshops.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail of bel rechtstreeks met Suzan Wijnbergen: 085 732 55 33