Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Organisatiemanagement: Efficiënte oplossingen inzetten. Als je weet waar de bottleneck zit, dan is het zaak dit netjes en doeltreffend op te lossen. Dat is de ene keer gemakkelijker gezegd dan gedaan, een andere keer is het zo gefikst. Groeikompas staat voor efficiënt organisatiegemak. Dit vang je niet in een vuistdik rapport. Wel met de voeten-in-de-klei-mentaliteit.

Een praktische aanpak

Als eerste analyseren we waar het probleem precies zit. En we brengen in kaart hoe een oplossing eruit ziet.

 

Mogelijkheden
Ons advies geeft je inzicht in mogelijkheden. En meer. Weet je, als we allebei een idee hebben, dan hebben we twee ideeën. Dat brengt je verder.

 

Hoe
Tijdens onze eerste afspraak komt al veel aan bod. Misschien ben je dan al goed geholpen, misschien is meer nodig. Wij helpen met begeleiding, tools en workshops. En meer dan dat.

Organisatieadvies: Effectief knelpunten opsporen. Hoe klein of groot je bedrijf ook is, je loopt altijd tegen zaken aan die niet direct zorgen voor groei en omzet. Maar indirect merk je wel de gevolgen. Om dat goed in kaart te brengen, zijn we er voor je. Groeikompas staat voor praktisch organisatieadvies. We staan klaar met hands-on begeleiding en goede adviezen. Dat is helder.

 

Een praktische aanpak

We helpen jou in eerste instantie met een goed gesprek. In het begin stellen we vooral veel vragen. Jouw antwoorden en overpeinzingen geven richting aan de juiste koers voor je bedrijf. 

 

Knelpunt 

Dit geeft je inzicht waar de knelpunten zitten. Door in te zoomen op een detail, gaat uiteindelijk het hele bedrijf weer in een prettig tempo draaien. Of andersom: eerst de grote lijnen en daarna de uitwerking van details- wat het beste bij je past.

 

Hoe

In onze eerste afspraak komt al veel aan de orde. Misschien ben je dan al goed geholpen, misschien is meer nodig. Wij helpen met begeleiding, tools en workshops.

Bij organisatieadvies maken we gebruik van diverse tools en workshops.

Ondernemersbegeleiding: waar zit voor jou groei? De focus ligt op wat jou jou maakt en hoe je dit voor de lange termijn inzet. Dat is wat wij bedoelen met zakelijke groei begint met persoonlijk evenwicht.

Aandacht voor jezelf

Als ondernemer ben je versmolten met je bedrijf. Maar op een bepaald moment gaat er iets knagen. Dat is het startpunt om in actie te komen.

 

Inzicht

In ons eerste gesprek zoomen wij in op je drijfveren en in wat je tegenhoudt. Op dat snijvlak zit groei. We kijken naar je soort klanten, welke oplossing jij aanbiedt, welke soorten klanten je hebt, en of je aanbod past bij de vraag.

 

Hoe

We helpen je op verschillende manieren, we reiken je handvatten aan en we zetten ook mooie methoden in om meer inzicht te krijgen in de zaken die goed gaan en welke zaken je wilt verbeteren.  

 

Bij ondernemersbegeleiding maken we gebruik van diverse tools en workshops.

Personeelsbegeleiding: De juiste persoon op de juiste plaats de juiste dingen laten doen. Daar draait het om. Een medewerker die doet waar hij goed in is en die zich gewaardeerd voelt presteert beter en zal minder verzuimen. Dat komt je organisatie ten goede en zorgt voor betrokken en trouwe medewerkers.

Oog voor unieke kwaliteiten
Elke medewerker heeft eigen unieke kwaliteiten. De onderlinge verschillen tussen je medewerkers zijn vaak een toegevoegde waarde voor je bedrijf. Je kunt het als een kracht inzetten voor verbetering en versterking van je organisatie. Dat vraagt wel om deskundige personeelsbegeleiding. Een belangrijk onderdeel daarvan is zorgen dat je medewerkers datgene kunnen doen waarin ze hun kwaliteiten het best kunnen inzetten. Dat heeft een positief effect op de werkresultaten. Bovendien wordt de kans dat een medewerker zich voor langere tijd aan je organisatie bindt vele malen groter.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail of bel rechtstreeks met Suzan Wijnbergen: 085 732 55 33