Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

OVER ONS

Groeikompas ondersteunt zelfstandige professionals en kleine tot middelgrote ondernemingen bij een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering. Dat doen wij al ruim 10 jaar. Het team van Groeikompas heeft ruime ervaring op het gebied van marketing en bedrijfsvoering. Wij adviseren en begeleiden ondernemers. Bijvoorbeeld met organisatieadvies en een uitgebreid pakket aan trainingen. Daarnaast verlenen wij praktische diensten zoals personeelsbegeleiding, boekhouding en tekstuele ondersteuning.

MISSIE EN VISIE

Onze missie is om ondernemers en organisaties tot bloei te laten komen. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is groei, want zonder groei komt er geen bloei. Door op de juiste manier te werken, trek je de juiste klanten aan en realiseer je die groei. Dat is onze visie en dat vind je ook direct terug in onze dienstverlening. De belangrijke thema’s daarin zijn groei en richting geven. Dat is waar Groeikompas voor staat en wat we in onze naam tot uitdrukking brengen.

ONS TEAM

Wij zijn een team van deskundigen met vaardigheden op verschillende niveaus. Je kunt ons inschakelen als onderdeel van je eigen team, maar ook als zelfstandig werkende professional. Elke vorm van maatwerk is mogelijk en wij zetten altijd net een stapje meer. Dat stapje meer betekent dat we met je meedenken.
Als specialist in efficiënter werken geven we handige tips en goed onderbouwde adviezen over bedrijfsprocessen die vruchten afwerpen. Wanneer een organisatie en het personeel optimaal samenwerken vergroot dit de waarde in je organisatie. Wij zijn de flexibele schil van je organisatie.