Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

De juiste persoon op de juiste plaats de juiste dingen laten doen. Daar draait het om. Een medewerker die doet waar hij goed in is en die zich gewaardeerd voelt presteert beter en zal minder verzuimen. Dat komt je organisatie ten goede en zorgt voor betrokken en trouwe medewerkers.

Oog voor unieke kwaliteiten
Elke medewerker heeft eigen unieke kwaliteiten. De onderlinge verschillen tussen je medewerkers zijn vaak een toegevoegde waarde voor je bedrijf. Je kunt het als een kracht inzetten voor verbetering en versterking van je organisatie. Dat vraagt wel om deskundige personeelsbegeleiding. Een belangrijk onderdeel daarvan is zorgen dat je medewerkers datgene kunnen doen waarin ze hun kwaliteiten het best kunnen inzetten. Dat heeft een positief effect op de werkresultaten. Bovendien wordt de kans dat een medewerker zich voor langere tijd aan je organisatie bindt vele malen groter.

Deskundige personeelsbegeleiding
Groeikompas ondersteunt bedrijven professioneel in de begeleiding van hun personeel. Goede communicatie naar het personeel maakt daarvan onderdeel uit. Bij veranderingen in de organisatie die medewerkers direct raken is dat essentieel. Maar ook bij kwesties als samenwerking, werksfeer en functioneringsgesprekken maakt goede communicatie al snel het verschil. De wijze waarop je een beroep op ons kunt doen, kunnen we heel divers invullen. Je kunt ons inschakelen voor advies, maar bijvoorbeeld ook als vertrouwenspersoon of HR-manager.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail  of bel rechtstreeks met Suzan Wijnbergen. Telefoon 085 732 55 33.