Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Relatiemanagement: Goede relaties brengen je verder. Het is het fundament van je bedrijf. Brengt je bij de vraag: wat is een goede relatie? En hoe kom je eraan? En wat als je gaat groeien, welke klanten passen in dat plaatje. Dat soort vragen, daar helpen we je mee.

Inzicht

We denken mee hoe jouw ideale klant eruit ziet. Dit ideaal beeld bestaat uit verschillende waarden die passen bij jou. Als Groeikompas zijn we er om het beste in jou naar boven te halen zodat jij die klanten krijgt die bij je passen.

 

Hoe

Met onze waardepropositie en klantprofiel bijvoorbeeld. We nemen door hoe dit voor jou werkt. Dat is de basis om zo heel duidelijk te krijgen waar jij jouw klanten overtuigt van jouw toegevoegde waarde. De vervolgstappen nemen we met het businessmodel, waardepropositie of het empathiemodel. Dat maakt het gemakkelijk voor je.

 

Daarna

Zodra we een goed beeld hebben van jouw ideale klant, pakken we door met bijvoorbeeld telemarketing, netwerktips en het maken en implementeren van de hoe een relatie klant wordt. Alles doen voor groei: dat begint bij Groeikompas.

 

Groeikompas is sterk in telemarketing. Wij hebben alle deskundigheid en mogelijkheden voor een geslaagde wervingscampagne in huis. Bij elke campagne doorlopen wij samen met jou een aantal stappen.

De voorbereiding

Elke telemarketingcampagne begint met een goede voorbereiding. Wij willen de contacten goed te woord te staan. Daarom weten wij graag zoveel mogelijk over je bedrijf. Hoe zit dit in elkaar? Wat zijn je diensten en producten? Hoe staat het met je website en andere communicatiemiddelen? Is alles up-to-date?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail of bel rechtstreeks met Suzan Wijnbergen. Telefoon 085 732 55 33