Vrijdag 20 september 2024 🚀

Start Mastermind Groep

Ben jij een gedreven ondernemer die actief aan de groei van zijn bedrijf wil werken? Dan is onze Mastermind Groep de perfecte plek voor jou om te groeien!

In de wereld van ondernemen is het normaal om tegenslagen te ervaren en persoonlijke uitdagingen tegen te komen. Je bent je bewust van de noodzaak tot verandering en aanpassing in jouw bedrijf. Maar hoe pak je dat aan? En wat voor impact heeft dat op jou als ondernemer?

Onze Mastermind Groep biedt de antwoorden waar je naar op zoek bent. Samen met gelijkgestemde ondernemers kom je maandelijks bij elkaar op de derde vrijdag van de maand, van 9:30 tot 12:30 uur. Gedurende 10 waardevolle sessies, startend op 20 september 2024, duiken we diep in de essentiële aspecten van jouw ondernemersreis.

Onze onderwerpen omvatten persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, het maken van strategische keuzes en het stellen van korte- en langetermijndoelen. Daarnaast zorgen we voor de inhuur van experts op specifieke gebieden, zoals financiën, contracten en offertes, of marketing. Je krijgt ook de gelegenheid om jouw bedrijf te presenteren aan de groep, waardevolle feedback te ontvangen en nieuwe inzichten te verkrijgen.

Maar dat is nog niet alles. Naast de groepssessies bieden we je ook twee individuele coachingssessies van een uur aan. Hier krijg je persoonlijke begeleiding en ondersteuning om jouw ondernemersvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

De Mastermind Groep is exclusief voor maximaal 8 deelnemers, waardoor een intieme en vertrouwelijke omgeving ontstaat waarin openheid en groei worden gestimuleerd. En het beste van alles? De investering bedraagt slechts € 125,- per sessie, maar als je ervoor kiest om in één keer te betalen, profiteer je van een speciale prijs van slechts € 1.095,- voor het gehele traject.

Grijp deze kans om jezelf te omringen met gelijkgestemde ondernemers, waardevolle kennis op te doen en jouw persoonlijke en zakelijke groei te versnellen. Sluit je aan bij onze Mastermind Groep en geef jouw ondernemersavontuur de boost die het verdient!

Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren via office@groeikompas.nl.

Download hier de flyer.