20 september 2024 🚀

Start Mastermind Groep

Ben je een ambitieuze ondernemer die actief aan de groei van je bedrijf wilt werken? Onze nieuwe Mastermind Groep is dan dé kans voor jou om je onderneming naar een hoger niveau te tillen!

In de uitdagende wereld van het ondernemerschap is het essentieel om continu te leren en je aan te passen. Confronteer je uitdagingen en maak de veranderingen die jouw bedrijf nodig heeft. Maar hoe? En welke invloed heeft dit op jou als ondernemer?

Onze Mastermind Groep biedt de antwoorden en ondersteuning die je zoekt. In een serie van 10 waardevolle maandelijkse bijeenkomsten, beginnend op 20 september, gaan we samen diep in op cruciale aspecten van jouw ondernemersreis. Elke sessie vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand, van 9:30 tot 12:30 uur.

We richten ons op zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling, strategische besluitvorming en het stellen van realistische korte- en langetermijndoelen. Bovendien zullen we experts inschakelen op gebieden zoals tekstschrijven, financiën, contracten en offertes. Dit is ook jouw kans om je bedrijf te presenteren, feedback te ontvangen en waardevolle nieuwe inzichten op te doen.

Maar er is meer! Naast de groepssessies krijg je ook twee individuele coachingssessies. Hierin ontvang je persoonlijke begeleiding om jouw ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen.

De groep is exclusief voor 8 deelnemers, wat zorgt voor een intieme en vertrouwelijke setting waarin openheid en groei centraal staan. De investering is € 90,- per sessie, maar bij betaling in één keer geniet je van een speciale prijs van slechts € 795,- voor het hele traject.

Mis deze kans niet om jezelf te omringen met gelijkgestemde ondernemers en je persoonlijke en zakelijke groei te versnellen. Meld je nu aan voor onze Mastermind Groep en geef jouw onderneming de impuls die het nodig heeft!

Deze nieuwe groep start uiterlijk op 20 september 2024. Mocht er voldoende belangstelling zijn, dan kunnen we zelfs eerder beginnen.

Reserveer je plek vandaag nog door contact op te nemen via office@groeikompas.nl.