Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Strategie One

Eén op één snel strategisch inzicht krijgen.  wordt door ondernemers gebruikt om focus aan te brengen. Maar ook door bedrijven die hun klanten beter willen bedienen en eerst een strategische richting voor hun aan te bieden oplossing willen bepalen.

De sessie duurt 3 uur. Aan de hand van de Strategie met Ballen poster wordt in een gesprek je strategie opgetekend. Keuzes worden ter plekke getoetst en gemaakt. Je zit er met je neus bovenop. De vragen zijn scherp en effectief. De poster houdt het concreet. Geen onnodige context of lange uiteenzettingen. Strategie One is snel, eenvoudig en uitermate doeltreffend.

Strategie One is zeer geschikt voor iedereen die nu in actie moet komen. maar niet weet wat te doen. Strategie One is voor de ondernemer die met een duidelijk doel voor ogen, koersvast heldere strategische keuzes wil kunnen maken. Voor zichzelf, voor de onderneming of in trajecten/projecten met klanten.

Een Strategie One sessie wordt op aanvraag gegeven. Het is ook regelmatig onderdeel van de organisatiebegeleiding.

Strategisch Werken

Zo veel te doen en zo weinig tijd… Herkenbaar? Keuzes maken. Daar draait het om vandaag de dag. Maar welke keuzes maak je?
Je komt elke dag tijd te kort en je to-do-lijstje wordt steeds langer. Je mailbox puilt uit en er is geen tijd  om het weg te werken. Wat doe je dan? Nog harder werken?

De workshop ‘Strategisch Werken’ is voor iedereen. Iedereen die meer vooruitgang wil boeken in minder tijd. De workshop is gebaseerd op de methode ‘Strategie met Ballen’ en duurt 3 uur. Aan de hand van een speciale set kaarten wordt onder andere uitgelegd hoe je met je inbox omgaat, doelen stelt, je tijd indeelt en zorgt voor een goede balans in je agenda.

Deze workshop kost 149,- p.p.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven.

Strategisch Samenwerken

Efficiënt en effectief samenwerken… Zo doe je dat! Samenwerken is voor bijna iedereen aan de orde van de dag. Werknemers die werken in een team, teams binnen een organisatie die samen projectmatig werken, etc.

Het is dan ook van belang dat het samenwerken op een zinvolle en prettige manier gebeurt.  We lopen er allemaal wel eens tegenaan dat een samenwerking niet zo soepel loopt als we willen of dat deze lastig van de grond komt. Waar ligt dan de oplossing?

De workshop ’Strategisch Samenwerken’ is geschikt voor alle soorten samenwerking. We gaan in op de verschillende samenwerkingsvormen en de strategie die aan de samenwerking van het team ten grondslag ligt. Met elkaar werken we aan het samenwerkingsproces. Deze workshop is geschikt voor groepen of teams. Individuele deelname is niet mogelijk.

De workshop is gebaseerd op de methode ‘Strategie met Ballen’ en wordt op aanvraag gegeven.

Strategisch Netwerken

We netwerken ons suf. De meeste mensen op zo’n netwerkbijeenkomst zijn op zoek. Op zoek naar een klant, een opdracht, een baan…. of geluk. Want daar hangt het vaak van af. Van een beetje geluk. En als je dan uitrekent wat al dat netwerken je kost, dan blijkt dat je vooral netwerkt om het netwerken terug te verdienen.

Met Strategisch Netwerken pak je het anders aan. Als je een strategie hebt, weet je precies waar je met je organisatie naartoe wilt. En dán weet je ook precies WAT je moet vragen, aan WIE en WAAROM! En WAAR!

Blijf jij nog langer geld en tijdverspillen? Óf ga je Strategisch Netwerken?

Deze workshop duurt 2 uur. Na afloop van de workshop wordt de kans geboden om onderling te netwerken, waarbij je de verkregen informatie meteen kunt toepassen. Voor een zo goed mogelijk resultaat is 15-30 deelnemers gewenst.

Deze workshop kost 149,- p.p.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven

Strategie met ballen

Zet je ballen in beweging. Je hebt één van de workshops van Strategie met ballen gevolgd. Na de workshop ben je aan de slag gegaan om de informatie verder uit te werken of toe te passen op je eigen organisatie.

Er kunnen redenen zijn dat je niet verder komt met de verwerking:

–  Je hebt vragen over de invulling.
–  Het ontbreekt je aan tijd om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.
–  Je weet niet zo goed hoe je het aan kunt pakken.
–  Of …

Wij bieden:

Drie bijeenkomsten van twee uur om aan de slag te gaan met begeleiding van een ervaren Strategie met ballen kenner. Tijdens die bijeenkomsten kun je verdieping aanbrengen, je strategie verder uitwerken of vragen stellen.

Kosten voor drie bijeenkomsten € 149,-

Meld je aan via deze link of via [email protected]