Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Zo veel te doen en zo weinig tijd… Herkenbaar?

Keuzes maken. Daar draait het om vandaag de dag. Maar welke keuzes maak je?
Je komt elke dag tijd te kort en je to-do-lijstje wordt steeds langer. Je mailbox puilt uit en er is geen tijd  om het weg te werken.

Wat doe je dan? Nog harder werken?

De workshop ’Strategisch Werken’ is voor iedereen. Iedereen die meer vooruitgang wil boeken in minder tijd. De workshop is gebaseerd op de methode ‘Strategie met Ballen’ en duurt 3 uur. Aan de hand van een speciale set kaarten wordt onder andere uitgelegd hoe je met je inbox omgaat, doelen stelt, je tijd indeelt en zorgt voor een goede balans in je agenda.

Deze workshop kost 149,- p.p.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven.

Efficiënt en effectief samenwerken… Zo doe je dat!

Samenwerken is voor bijna iedereen aan de orde van de dag. Werknemers die werken in een team, teams binnen een organisatie die samen projectmatig werken, etc.

Het is dan ook van belang dat het samenwerken op een zinvolle en prettige manier gebeurt.  We lopen er allemaal wel eens tegenaan dat een samenwerking niet zo soepel loopt als we willen of dat deze lastig van de grond komt. Waar ligt dan de oplossing?

De workshop ’Strategisch Samenwerken’ is geschikt voor alle soorten samenwerking. We gaan in op de verschillende samenwerkingsvormen en de strategie die aan de samenwerking van het team ten grondslag ligt. Met elkaar werken we aan het samenwerkingsproces. Deze workshop is geschikt voor groepen of teams. Individuele deelname is niet mogelijk.

De workshop is gebaseerd op de methode ‘Strategie met Ballen’ en wordt op aanvraag gegeven.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail of bel rechtstreeks met Suzan Wijnbergen. Telefoon 085 732 55 33