Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Groeikompas is sterk in telemarketing. Wij hebben alle deskundigheid en mogelijkheden voor een geslaagde wervingscampagne in huis. Bij elke campagne doorlopen wij samen met jou een aantal stappen.

De voorbereiding

Elke telemarketingcampagne begint met een goede voorbereiding. Wij willen de contacten goed te woord te staan. Daarom weten wij graag zoveel mogelijk over je bedrijf. Hoe zit dit in elkaar? Wat zijn je diensten en producten? Hoe staat het met je website en andere communicatiemiddelen? Is alles up-to-date?

Doelgroep, doel en boodschap

Na de voorbereiding volgt de vraag welke contacten je wilt benaderen? Weet je dat al, dan kunnen wij snel voor je aan de slag. Weet je dat nog niet, dan onderzoeken wij eerst wat het profiel is van de potentiële klanten. Zodra er een duidelijk klantprofiel is, komen de volgende vragen aan bod:

  • Wie is je doelgroep, wat is je boodschap en wat wil je communiceren?
  • Wat wil je bereiken met de telemarketingcampagne?
  • Hoe ga je de gemaakte afspraken opvolgen? 
Aan de slag

Is alles duidelijk, dan gaan wij bellen. We stellen een bellijst en belscript op en maken een planning. Afhankelijk van onze afspraken gaan we een aantal uur per week of per maand voor je bellen. We maken meteen terugbelafspraken en verzenden informatie en eventueel offertes naar potentiële klanten. Ook bij het opvolgen van de gemaakte afspraken en opstellen van offertes, kunnen we je ondersteunen.

Telemarketing kan door ons zelfstandig ingezet worden, maar ook in combinatie met een van onze andere salesactiviteiten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stuur een mail of bel rechtstreeks met Suzan Wijnbergen. Telefoon 085 732 55 33