Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Groeikompas verleent op een breed terrein diensten aan ondernemers. De belangrijke thema’s in onze dienstverlening zijn groei en richting geven. Dat zit ook in onze naam besloten. Groei realiseer je onder andere door effectief en doelgericht te werken. Daarom bieden we ook trainingen en workshops aan die je daarin ondersteunen.

Een greep uit onze trainingen en workshops

Direct toepasbare kennis en vaardigheden
Al onze trainingen en workshops zijn erop gericht om jou als ondernemer te laten groeien. Je ontwikkelt vaardigheden waardoor je prettiger en efficiënter kunt werken en energie overhoudt voor andere dingen. We hebben onze trainingen heel praktijkgericht opgebouwd. Alles is erop gericht dat je nieuwe kennis en vaardigheden ook meteen in de praktijk kunt toepassen.

Workshops

Groeikompas biedt standaard workshops aan waarop je je direct kunt inschrijven. Maar alle workshops zijn ook op maat te maken. De workshops zijn altijd gericht op:

  • Effectief werken of ondernemen
  • Groei en ontwikkeling van medewerkers en organisaties
  • Goede en duidelijke communicatie

Trainingen

Onze trainingen bestaan uit een online en een fysiek aanbod. Een aantal trainingen is heel specifiek bedoeld voor jou als ondernemer. Daarnaast zijn er trainingen die vooral bedoeld zijn voor de medewerkers in je onderneming. Wij verzorgen de fysieke trainingen zowel incompany als op onze vestiging in Breda. Tevens is het ook mogelijk om op basis van jouw specifieke wensen maatwerktrainingen te verzorgen.

Alle workshops en trainingen worden op aanvraag gegeven.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Stuur ons een mail voor meer informatie over het aanbod en de mogelijkheden van maatwerk. Je kunt ook rechtstreeks bellen met Suzan Wijnbergen, Ineke Lint of Carina Rog. Telefoon 085 732 55 33.