Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Groeikompas verleent op een breed terrein diensten aan ondernemers. De belangrijke thema’s in onze dienstverlening zijn groei en richting geven. Dat zit ook in onze naam besloten. Groei realiseer je onder andere door effectief en doelgericht te werken. Daarom bieden we ook trainingen en workshops aan die je daarin ondersteunen.

Direct toepasbare kennis en vaardigheden
Al onze trainingen en workshops zijn erop gericht om jou als ondernemer te laten groeien. Je ontwikkelt vaardigheden waardoor je prettiger en efficiënter kunt werken en energie overhoudt voor andere dingen. We hebben onze trainingen heel praktijkgericht opgebouwd. Alles is erop gericht dat je nieuwe kennis en vaardigheden ook meteen in de praktijk kunt toepassen.

Workshops

Groeikompas biedt standaard workshops aan waarop je je direct kunt inschrijven. Maar alle workshops zijn ook op maat te maken. De workshops zijn altijd gericht op:

  • Effectief werken of ondernemen
  • Groei en ontwikkeling van medewerkers en organisaties
  • Goede en duidelijke communicatie

Trainingen

Onze trainingen bestaan uit een online en een fysiek aanbod. Een aantal trainingen is heel specifiek bedoeld voor jou als ondernemer. Daarnaast zijn er trainingen die vooral bedoeld zijn voor de medewerkers in je onderneming. Wij verzorgen de fysieke trainingen zowel incompany als op onze vestiging in Breda. Tevens is het ook mogelijk om op basis van jouw specifieke wensen maatwerktrainingen te verzorgen.

Alle workshops en trainingen worden op aanvraag gegeven.

Een greep uit onze trainingen en workshops

 
Strategie met Ballen

Als ondernemer is het belangrijk om de koers en de bestemming van je bedrijf te bepalen. Dat is op zich al moeilijk genoeg. De koers behouden of effectief verleggen lijkt soms helemaal onmogelijk.

Wat je dan nodig hebt is een strategie. Een strategie die helpt alternatieven zichtbaar te maken en waardoor je kunt kiezen uit die alternatieven. Keuzes die ervoor zorgen dat het bedrijf op koers blijft. Of juist nauwkeurig een nieuwe koers gaat volgen. Een strategie stelt je zelfs in staat een nieuwe bestemming te bepalen.

In deze workshop geven wij binnen 3 uur richting aan je strategie. Na de workshop:

  1. Heb je geleerd dat strategie geen concurrenten kent
  2. Weet je wat je al in huis hebt
  3. Heb je praktische handvaten om vandaag al aan de slag te gaan
  4. Weet je of je strategie past bij je dromen voor over 3 jaar

Deze workshop kost 149,- p.p.

Strategisch Netwerken

Strategisch Netwerken leert je te netwerken vanuit een strategie. Deze workshop duurt 2 uur. Na afloop van de workshop krijg je de kans om onderling te netwerken, waarbij je meteen kunt toepassen wat je hebt geleerd. Voor een goed resultaat is zijn 15 tot 30 deelnemers nodig. 

Strategisch Werken 

De workshop Strategisch Werken is bedoeld voor iedereen die meer vooruitgang wil boeken in minder tijd. De workshop is gebaseerd op de methode Strategie met Ballen en duurt 3 uur. Aan de hand van een speciale set kaarten leggen we je uit hoe je met je inbox omgaat, je doelen stelt, je tijd indeelt en zorgt voor een goede balans in je agenda.

Bouw naar je optimale klant

In deze workshop gaan we aan de slag met waardepropositie. Daarmee achterhaal jij de waarde die je voor je klant hebt. Om waardevol te zijn voor jouw klant moet je inspelen op zijn of haar vraag en pijnpunten.

Na de workshop heb je inzicht in het profiel van je klant en de match die jullie samen hebben. Vervolgens kan je verder aan de slag om relaties te onderhouden, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en passende klanten te vinden.

Tijd is niet te managen, hoe je er mee omgaat wel 

In de workshop ‘Tijd is niet te managen, hoe je er mee omgaat wel‘ besteden we veel tijd aan jouw  persoonlijke werkwijze. Aan wat jij wilt aanpakken en veranderen. Alleen wanneer jij je kunt vinden in je nieuwe werkwijze, zal deze vóór je gaan werken. En kun je deze vasthouden voor de langere termijn.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? 

Stuur ons een mail voor meer informatie over het aanbod en de mogelijkheden van maatwerk. Je kunt ook rechtstreeks bellen met Suzan Wijnbergen, Ineke Lint of Carina Rog. Telefoon 085 732 55 33.