1 december 2023

Dilemmaspel voor ondernemers, managers en leidinggevenden

Doe mee met ons Dilemmaspel voor Ondernemers, Managers en Leidinggevenden op 1 december 2023, van 09:30 tot 12:30 uur, en krijg praktische tools om ethische uitdagingen in jouw organisatie aan te pakken!

Speciaal ontworpen voor gedreven ondernemers, managers en leidinggevenden die behoefte hebben aan nieuwe inzichten en vaardigheden om morele dilemma’s te herkennen en effectief mee om te gaan.

Ontdek hoe je een ethische bedrijfscultuur kunt versterken en integriteit kunt bevorderen in alle aspecten van jouw organisatie.

Leer openhartig te reflecteren op complexe zakelijke situaties en maak betere beslissingen voor jouw team en organisatie.

Verander jouw organisatie en groei verantwoordelijk met ethische en duurzame praktijken geïntegreerd in het bedrijfsbeleid.

Reserveer nu jouw plek en neem deel aan dit waardevolle Dilemmaspel op 1 december! Voor slechts 35 euro per persoon, kun je jouw leiderschapsvaardigheden versterken en bijdragen aan een positieve impact op de maatschappij. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en jouw organisatie te ondersteunen bij het nemen van ethische beslissingen en verantwoordelijke groei!

Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren via office@groeikompas.nl