Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

OVER ONS

Groeikompas is de specialist op het gebied van efficiënter werken. We zijn er voor de zelfstandige professional en voor MKB-bedrijven. Onze taak is jouw organisatie optimaal te laten floreren. Zo pakken we de organisatie als geheel aan of we werken vanuit beleid en op afdelingen. Wat we ook doen, iedereen merkt het goede van jouw groei.

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel ondernemers geholpen met effectief ondernemen. op het gebied van bedrijfsvoering en HR. Wij adviseren, begeleiden, ondersteunen en trainen medewerkers en directie. Zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Daar krijg je energie van.

MISSIE EN VISIE

Onze missie is ondernemers en organisaties tot bloei laten komen. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is groei. Door knowhow, energie en nieuwsgierigheid samen te voegen, hebben we veel bedrijven en ondernemers geholpen met groeien. Op ieder gebied.

Om succesvol te groeien heb je tijd en kennis nodig. Tijd die nodig is om een plan van aanpak te maken en kennis over hoe je dat doet. Daar helpen wij je mee. In no time zit jij in een groei die bij je past.

DIT IS GROEIKOMPAS

Suzan, Megan, Juliette, Jacqueline, Carina en Britt

Wij zien ons werk ook als netwerk: raakt een vraag of een oplossing een ander vakgebied dan kennen we veel partners die we graag aan je voorstellen.

Wij zijn een team van deskundigen met vaardigheden op verschillende niveaus. Je kunt ons inschakelen als onderdeel van je eigen team, maar ook als zelfstandig werkende professional. Elke vorm van maatwerk is mogelijk en wij zetten altijd net een stapje meer. Dat stapje meer betekent dat we met je meedenken.
Als specialist in efficiënter werken geven we handige tips en goed onderbouwde adviezen over bedrijfsprocessen die vruchten afwerpen. Wanneer een organisatie en het personeel optimaal samenwerken vergroot dit de waarde in je organisatie. Wij zijn de flexibele schil van je organisatie.