Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

OVER ONS

Onze taak is jouw organisatie, klein of groot, optimaal te laten floreren. Zo laten we de organisatie als geheel groeien of we doen dat vanuit beleid en op afdelingen.

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel ondernemers geholpen met effectief ondernemen. Wij adviseren, begeleiden, ondersteunen en trainen medewerkers, directie, leidinggevenden en de ondernemer of zelfstandige professional. Zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is.

Daar krijg je energie van

MISSIE EN VISIE

Onze missie is het MKB tot bloei laten komen. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is groei. Door knowhow, energie en nieuwsgierigheid samen te voegen, hebben we veel bedrijven en ondernemers geholpen met groeien. Op ieder gebied.

Groeikompas staat voor: tijd die nodig is, kennis te delen over hoe je dat doet en groei om in te zien wat goed voor je is. Daar helpen wij je mee.

In no time zit jij in een groei die bij je past

DIT IS GROEIKOMPAS

Suzan, Juliette en Jacqueline

Wij zijn een team van deskundigen met vaardigheden op allerlei vlakken. Je kunt ons inschakelen als onderdeel van jouw team, maar ook als zelfstandig werkende professional. We helpen je waar we kunnen en anders schakelen we graag ons netwerk in.

Voor al het goede van groei: Groeikompas