Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

Empathiemodel

 

Verdiep relaties

Het Empathiemodel geeft je inzicht in je zakelijke relaties. Het helpt je relaties te verdiepen, waardoor je jouw waarde vergroot. Zakelijke relaties gaan over de duurzaamheid en dragen daardoor effectief bij aan de groei van je organisatie.
Belangrijke vragen in dit model zijn: naar wie luistert je gesprekspartner en wat voor taal gebruiken ze? Praat de ander over dingen die je ziet, hoort of voelt? 

Klik hier voor een grotere afbeelding.

Waardevol

Door in een gesprek voorbeelden en woorden te gebruiken uit de belevingswereld van de ander, stem je af op elkaar. Of je nu een presentatie geeft of een acquisitiegesprek voert: aansluiten op de klant draagt bij aan een waardevolle langdurige relatie. Met een hoge gunfactor.

Onmisbare kennis voor goed relatiemanagement.

Aan de slag

Gebruik het Empathiemodel in contacten en ervaar het verschil in communicatie en relaties. De vragen lijken vanzelfsprekend en makkelijk te beantwoorden. Wil je dit effectief inzetten in je organisatie, waardoor je ook als ondernemer een groeispurt maakt? Groeikompas biedt je een onafhankelijke blik en daarmee bereik je een maximaal effect.

Met het Empathiemodel maak je dat verschil!

Mensen doen nog steeds graag zaken met mensen. Het Empathiemodel is daarom binnen verschillende werkrelaties inzetbaar. Veel contacten worden te zakelijk ingestoken. Jij zorgt voor warme verdieping en daarmee groeit het vertrouwen. 

Wil jij ook meer uit je relaties halen én de waarde van je organisatie vergroten?
Neem contact met ons op voor een afspraak.

Benieuwd wat jij voor jezelf kunt betekenen?

Stuur een mail of bel rechtstreeks met Suzan Wijnbergen: 085 732 55 33