Paardeweide 3F - 4824 EH Breda       085 732 55 33

 

Verdiep relaties

Het Empathiemodel geeft je inzicht in je zakelijke relaties. Het helpt je relaties te verdiepen, waardoor je jouw waarde vergroot. Kwalitatieve zakelijke relaties gaan over de duurzaamheid en dragen daardoor effectief bij aan de groei van je organisatie.
Belangrijke vragen in dit model zijn: naar wie luistert je gesprekspartner en wat voor taal gebruiken ze? Praat de ander over dingen die je ziet, hoort of voelt? 

Klik hier voor een grotere afbeelding.

Waardevol

Door in een gesprek voorbeelden en woorden te gebruiken uit de belevingswereld van de ander, stem je af op elkaar. Of je nu een presentatie geeft of een acquisitiegesprek voert: aansluiten bij de belevingswereld en het denkpatroon van de klant draagt bij aan een waardevolle langdurige relatie. Met een hoge gunfactor.

Onmisbare kennis voor goed relatiemanagement.

Aan de slag

Gebruik het Empathiemodel in contacten en ervaar het verschil in communicatie en relaties. De vragen lijken vanzelfsprekend en makkelijk te beantwoorden. Wil je dit effectief inzetten in je organisatie, waardoor je ook als ondernemer een groeispurt maakt? Groeikompas biedt je een onafhankelijke kijk en een maximaal effect.

Met het Empathiemodel maak je dat verschil!

Vergroot de waarde van jou en je organisatie met het Empathiemodel.
Veel contacten worden zakelijk ingestoken. Jij zorgt voor warme verdieping en daarmee groeit het vertrouwen.
Het model is divers inzetbaar. Zowel in teams, acquisitiegesprekken, offertes en coaching.

Wil jij ook meer uit je relaties halen?
Neem contact met ons op voor een afspraak.