De kracht van EFT – Breathe Magazine artikel

In de onlangs uitgebrachte eerste (Nederlandse) editie van het magazine Breathe, staat een mooi artikel dat dieper ingaat op EFT en de positieve impact ervan op welzijn en persoonlijke groei, geschreven door Heather Grant. 

Wat is EFT? 

EFT, een moderne interpretatie van eeuwenoude technieken, biedt een innovatieve manier om te werken aan persoonlijke uitdagingen zoals het omgaan met trauma’s, fobieën en angst. Wat deze methode bijzonder maakt, is dat het een zelf toegepaste techniek is waarbij je zachte druk uitoefent op specifieke energiepunten in het lichaam. Dit wordt gecombineerd met de kracht van de verbinding tussen lichaam en geest, vaak vergezeld van positieve zelfacceptatie-uitspraken (Grant, 2023). 

Directe lichamelijke verandering 

Het mooie van EFT is dat het zo’n effectieve methode is, dat je na één sessie al lijfelijk verschil voelt. Je kan dit, zoals in het artikel wordt beschreven, zelf toepassen, maar nog doeltreffender is het om samen met een ervaren coach te starten 🫱🏻‍🫲🏼 ✨ 

Groeikompas en EFT 

Groeikompas biedt EFT aan en helpt je graag om hier mee aan de slag te gaan! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.  

Telefonisch via 085 732 55 33 of via email office@groeikompas.nl 

Conclusie 

In conclusie, Emotional Freedom Techniques (EFT) is een krachtige methode die je kan helpen om persoonlijke uitdagingen te overwinnen en welzijn te bevorderen. Met de mogelijkheid om direct lichamelijke verandering te ervaren, is het een waardevolle tool voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei en emotionele vrijheid. 

Veelgestelde vragen 

1. Hoe werkt EFT? 

EFT werkt door zachte druk uit te oefenen op specifieke energiepunten in het lichaam, terwijl je positieve zelfacceptatie-uitspraken maakt. Dit helpt om blokkades los te laten en emotionele stress te verminderen. 

2. Is EFT geschikt voor iedereen? 

Ja, EFT is over het algemeen geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Het kan effectief zijn bij het aanpakken van verschillende persoonlijke uitdagingen. 

3. Zijn er bijwerkingen van EFT? 

 EFT wordt over het algemeen als veilig beschouwd en heeft zelden bijwerkingen. Het is belangrijk om met een ervaren beoefenaar te werken om de beste resultaten te bereiken. 

4. Hoe kan ik meer te weten komen over EFT bij Groeikompas? 

Voor meer informatie over EFT en hoe je ermee aan de slag kunt gaan bij Groeikompas, kun je contact met ons opnemen. 

Telefonisch via 085 732 55 33 of via email office@groeikompas.nl 

5. Wat zijn de kosten van EFT-sessies bij Groeikompas? 

De kosten van EFT-sessies kunnen variëren, afhankelijk van de duur en de ervaring van de coach. Neem contact op met Groeikompas voor specifieke prijsinformatie. 

Uit ervaring weten we dat we bij een eerste sessie al veel gebeurt en dat twee tot drie sessies vaak volstaan.