Een groep mensen die training krijgen van Suzan van Wijnbergen van Groeikompas

Mastermind Groep: Start 2024 geïnspireerd!

Als ambitieuze ondernemer sta je dagelijks voor uitdagingen. In onze dynamische zakelijke wereld is persoonlijke en zakelijke ontwikkeling niet alleen belangrijk, maar essentieel. Ontdek hoe onze Mastermind Groep jou kan helpen je doelen te bereiken.

Wat is de Mastermind Groep?

De Mastermind Groep is een krachtig platform voor ondernemers die streven naar groei en succes. Het is een gemeenschap waar kennis, ervaring en steun samenkomen.

Voordelen van de Mastermind Groep

Deelnemen aan onze groep betekent toegang tot een netwerk van gelijkgestemde ondernemers, waarbij samenwerking, groei en succes centraal staan. Je leert van elkaars ervaringen en krijgt nieuwe inzichten.

Programmaoverzicht

De groep komt maandelijks samen, startend op 5 januari, voor sessies die zich richten op verschillende aspecten van ondernemerschap. Elke bijeenkomst duurt van 9:30 tot 12:30 uur.

Diepgaande onderwerpen

We behandelen thema’s als persoonlijke ontwikkeling, zakelijke strategieën, doelstellingen en het maken van keuzes die jouw bedrijf vooruit helpen.

Expertise binnen handbereik

Gerenommeerde experts op verschillende vakgebieden delen hun kennis en inzichten, wat directe voordelen biedt voor jouw onderneming.

Interactieve bedrijfspresentaties

Elke deelnemer krijgt de kans zijn of haar bedrijf te presenteren. Deze sessies bieden een platform voor waardevolle feedback en nieuwe perspectieven.

Individuele coachingssessies

Naast groepssessies zijn er individuele coachingssessies waar je persoonlijke begeleiding krijgt om jouw ondernemersvaardigheden te versterken.

Exclusiviteit en Gemeenschap

Met slechts 8 deelnemers per groep, garanderen we een intieme sfeer waarin openheid en persoonlijke groei worden bevorderd.

Investering en Kosten

De investering is € 90,- per sessie. Kies je voor een eenmalige

betaling, dan is de speciale prijs € 795,- voor het gehele traject.

Doelgroep: wie mag deelnemen?

De Mastermind Groep is perfect voor ondernemers die actief willen werken aan de groei van hun bedrijf en openstaan voor nieuwe inzichten en samenwerking.

Aanmeldingsproces

Meld je aan door een e-mail te sturen naar office@groeikompas.nl en verzeker je van een plek in deze exclusieve groep.

Zien we je 5 januari?

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een krachtige gemeenschap die jouw onderneming naar nieuwe hoogtes kan tillen. Sluit je aan bij onze Mastermind Groep en geef jouw bedrijf de impuls die het verdient.

Veelgestelde vragen

 1. Wat maakt deze Mastermind Groep uniek?
  De combinatie van groepssessies, individuele coaching en de bijdrage van experts maakt onze groep uniek.
 2. Hoeveel tijd moet ik investeren?
  De groep komt maandelijks samen voor een halve dag, en er zijn twee individuele sessies.
 3. Is de groep geschikt voor startende ondernemers?
  Zeker, de groep is waardevol voor zowel startende als ervaren ondernemers.
 4. Wat zijn de kosten van deelname?
  € 90,- per sessie of een speciale prijs van € 795,- voor het hele traject bij vooruitbetaling.
 5. Hoe kan ik me aanmelden?
  Stuur een e-mail naar office@groeikompas.nl om je interesse te tonen en meer informatie te ontvangen of neem contact op via het contactformulier.